
Malzemeler:
- 250 gr. margarin
- 3 yumurta
- 4 elma
- 1 çay kaşığı tarçın
- 1 kabartma tozu
- 1 vanilya
- 2 sb. şeker
- aldığı kadar un

Yapılışı:
1. Margarin, 3 yumurta, 1 sb. bardağı şeker, vanilya ve kabartma tozu yoğurulur, un ilave edilir. Yaklaşık 800-900 gr. arası yoğurulan hamur iki parçaya bölünür ve buzluğa konur.

2. Orta büyüklükte tepsi sıvıyağla yağlanır. Büyük hamur tepsi döşenir.

3. 4 elma rendelenir. 1 sb. şeker ve tarçın ile karıştırılır.

4. Karışım, tepsiye döşenir.

5. Buzluktaki hamur tepsinin üzerinde rendelenir ve önceden ısıtılmış fırında pembeleşinceye kadar pişirilir.

6. Soğuyunca dilimlenerek servis yapılır.

Afiyet Olsun :)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder