2 Ağustos 2010 Pazartesi
Haşlanmış Papatya Yumurta
Pazar sabahı kahvaltıları daha bir güzel olur derler. Aslında buna bir tarif değil sadece yumurtaları sunum şekli önerisi diyebiliriz. Kahvaltıya gelen misafirleriniz için hoş bir sürpriz :)
Hazırlanışı:
Haşlanmış 3 tane yumurtayı ikiye keserek bir tabağa papatya şeklinde dizin. Üzerlerine 1 yemek kaşığı sıvıyağ gezdirin. Yarımşar çay kaşığı nane, pul biber, kekik ve tuz ekleyin. Haşlanmış yumurtalarınız servise hazır.
Afiyet, şeker olsun! :)
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Ben Kimim?
Merhabalar, Ben Şennur Kaya. 10 Mayıs 1971 doğumluyum, evliyim ve Emre adında bir oğlum, Ebru ve Duygu adında da iki kızım var.
Yemeğe olan merakım daha çocukken başlamış. Bunda biricik annemin yaptığı nefis köy yemekleri ve köy ortamının verdiği doğallık da etkili olacak ki hâla ev yemeklerinin daha lezzetli olduklarına inananlardanım. Ev hanımı olduğum için sürekli yeni tarifler deniyorum ve artık denediğim tarifleri diğer yemek sevdalılarıyla paylaşmak istiyorum. Umarım yararlı bir blog olur =)
İletişim: evimdentatlar@gmail.com
valla yumurta sevmiyorum ama benim bile yiyesim geldi fotoğrafı görünce (= elinize sağlık şennur hanım siteniz çok güzel (=
YanıtlaSil