![resimli taze barbunya tarifi](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEj1_7vmf9uhaiX2EDd48qFpaDH7-GstrdfVAvCoBp7AQOOYBQrI4S_Tc-MSgXAij0Lea-0o6faypRyGwsV9PlGcefgPfjaunzfEbct5KnYIL-OM_vfdX1f-s8N0Ifi-oemmZgnF6fGvxCzO/s400/4.jpg)
Malzemeler:
- 600-700 gr. ayıklanmış barbunya
- 2 domates
- 1 yemek kaşığı domates salçası
- 1 tatlı kaşığı tuz
- 1 soğan
- 1 çay bardağı kırmızı toz biber
![resimli taze barbunya tarifi](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiRyi8dQ8v38nH2MTvKurLLIbhZ25tRJpClzZlAIYimc7KEivWjQeeSmCg87C2NPPbs7watijYn7MhROI_Z_bYUh1X6WQCLHPUE6VHGzNOEcF-JR05_dmAp2jaR4HWrazJhzuzhN4WIEgF6/s400/1.jpg)
Yapılışı:
1. Soğan küçük küçük doğranır ve sıvıyağ ile kavrulur. Salça, tuz, toz biber ve küçük doğranmış domatesler barbunya ile birlikte kavrulur.
![resimli taze barbunya tarifi](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiyTgs1NJgGzenfi6IknSnT43OA14jp69QrkfD337PQwlqfu7hR1h-9tQA8Zs7zVlTh5WWjK-cTVxgzQc4adMrtq24pTUxEe219lqdfs1LM4Wzrj7nS8hF7gD3Xj7H_YKG4N5cHzB_6_0-4/s400/2.jpg)
2. Son olarak 5-6 bardak sıcak su ilave edilir ve 1,5-2 saat pişmeye bırakılır.
![resimli taze barbunya tarifi](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiLs-rpCttJMomqp7hpDoSUFnIlNpCKHlM5nLqs3nv-MyqP-MJUKd83xqnJIsQcYlS9_IKUqC2RQ9d6c-MD_WAKOcplamlPLZXs8kFs25HgjHthkdMS4V9MnFGrnOM-l7GS5X1c0HDLKnPP/s400/3.jpg)
Afiyet Olsun :)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder